ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Λοχεία και θηλασμός - Kristina WoodΛοχεία και θηλασμός από την Αγγλίδα μαία Kristina Wood

Λοχεία και θηλασμός από την Αγγλίδα μαία Kristina Wood

Η Kristina Wood, πάντα στο πλευρό της εγκύου και της νέας μητέρας, αναλαμβάνει τη σωματική αλλά και ψυχολογική προετοιμασία της, ώστε να κατανοήσει πως η εγκυμοσύνη, ο τοκετός και η λοχεία είναι περίοδοι στη ζωή της που θα πρέπει να τις περνά συνειδητά, συμμετέχοντας ενεργητικά, λογικά και ψύχραιμα. 

Τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Βρετανίδας μαίας, θα βοηθήσουν τις γυναίκες να κατανοήσουν και να προσαρμοστούν στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουν και θα προικίσουν τις μέλλουσες μητέρες, αλλά και τους συντρόφους τους με πολύτιμες γνώσεις για την εκμάθηση του νέου τους ρόλου. 

Μαθήματα τοκετού, ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων εγκυμοσύνης, προετοιμασία της εγκύου, ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλές που σχετίζονται με καθημερινά πρακτικά θέματα που αφορούν στην περιποίηση του βρέφους, οδηγίες για τη διατροφή της εγκύου και της λεχωϊδας, συμβουλές για την προσωπική υγεία μετά τον τοκετό... είναι μόνο μερικά από από τα θέματα των συνεδριών. 

Ένας από τους στόχους της κας Wood είναι να προάγει τον μητρικό θηλασμό για τη γυναίκα σαν το θεμέλιο της σχέσης της με το παιδί που θα φέρει στον κόσμο, γι’ αυτό και πραγματοποιεί ειδικές συνεδρίες, επιμένοντας στη σωστή προετοιμασία για να ανταπεξέλθει η μητέρα στην κατάσταση του θηλασμού. 

Μεταξύ άλλων, τα 

προγράμματα εγκυμοσύνης και τοκετού της Kristina Wood είναι μια καλή ευκαιρία οι γυναίκες να δημιουργήσουν έναν νέο κύκλο κοινωνικής συναναστροφής με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, ανησυχίες, απορίες και προβληματισμούς. 

Επίσης αποτελούν μια νοσταλγική υπενθύμιση στις γυναίκες που έχουν ήδη γίνει μητέρες και ετοιμάζονται για να ξαναβιώσουν το μεγαλείο της μητρότητας. 

Όλα αυτά δεν μπορούν παρά να συντελέσουν ώστε κάθε γυναίκα να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, σιγουριά, ηρεμία και ασφάλεια με αποτέλεσμα η στιγμή του τοκετού να είναι γι’ αυτήν μια συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία. 

Στα μαθήματα κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό παρέχεται και κατ΄ οίκον υποστήριξη.

 

Δείτε επίσης


Λοχεία και θηλασμός από την Αγγλίδα μαία Kristina Wood
Τεχνικές αναπνοών για όλες τις φάσεις του τοκετού
Τα μαθήματα προγεννητικής αγωγής και οι ασκήσεις αναπνοών βοηθούν να καταπολεμήσετε το άγχος και τις φοβίες σας! ...περισσότερα
Τεχνικές αναπνοών για όλες τις φάσεις του τοκετού
Θα μπορέσω να θηλάσω;
Ο θηλασμός μπορεί να είναι φυσιολογικός, αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολος. Ένας μικρός αριθμός καταστάσεων της ...περισσότερα
Θα μπορέσω να θηλάσω;
Πώς σχετίζεται ο θηλασμός με την απώλεια βάρους
Ένα από τα πρώτα άγχη των γυναικών που μόλις έχουν γεννήσει είναι το πώς θα καταφέρουν να χάσουν τα περιττά κιλά ...περισσότερα
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΟΚΕΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΟΝΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΙΚΤΗ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Copyright © Δημήτρης Κακαλέτρης - Μαιευτήρας Γυναικολόγος - Χειρουργός Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. | Developed by Hyper Center